Instruktör utegym
Utegymsinstruktör Håkan © Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Håll i gång kropp och själ med att göra en hälsosam paus i arbetspasset eller en ledig dag för att röra och stretcha ut kroppen.

Efter flera timmar i förarstolen är det lätt att kroppen sjunker ihop och blir orkeslös. Då är det perfekt att det finns sjysta utegym runt om i Stockholm som du kan åka och väcka musklerna, stretcha igång kroppen och syresätta den med ny bra energi.

Det är enkelt att svänga in och parkera för att sedan köra några övningar som kan göras utan att bli svettig eller kräver ombyte. När vädret är bra och träningsstationerna är torra finns det många och bra övningar som görs liggande. Då vädret är fuktigt och blött finns det fullt av andra övningar som kan göras stående. Vid Ågesta finns exempelvis ett utegym som är otroligt lättillgängligt direkt från parkeringsplatsen. Sväng gärna in och testa på träningsgrejerna, det finns bra beskrivet hur övningarna går till.

Gratis Instruktör vid utegym

Är du intresserad att komma och testa på övningarna med en instruktör helt kostnadsfritt så ordnas detta. Det skulle vara kul om vi blir ett gäng som kommer. Mejla ifall du kan tänka dig att komma på kostnadsfri öppen introduktion som kommer genomföras under ett par eller några söndagar framöver beroende på intresse och väder, mejla: redaktion@taximagasinet.se

Taximagasinet kommer vara på plats för att blogga och fånga tillfället med bilder för att få fler förare att bli intresserade, samt visa andra en av många av fördelarna med att ha ett fritt arbete som att köra taxi.

Instruktör Håkan är beredd att visa just dig hur övningarna går till, här ett smakprov i en bildserie från gårdagens möte med honom vid Ågesta utegym.

Så kom igen nu, mejla ditt intresse och kom igång med ett första steg till bättre hälsa om du aldrig har tränat, ytterst sällan tränar eller bara vill underhålla en vältränad kropp.

Övningarna passar alla oavsett ålder och tidigare träningserfarenheter med att vara helt oerfaren och behöver smyga igång kroppen, till dig som kommit långt med träningen och kör tuffa träningspass. Alla är välkomna.

Mejla ditt intresse att komma kostnadsfritt och anmälningsfritt till något som främjar din hälsa. Platsen kommer vara Ågesta utegym.

Klädsel: Taxiuniform eller fritidsklädsel funkar lika bra båda två. Välkommen e:post: redaktion@taximagasinet.se

Dela gärna...
Annons
Föregående artikelTaxistolpe med telefon
Nästa artikelTaxiremoten Arlanda Flygplats har snabbladdare för elbilar

Svara

Vänligen skriv din kommentar
Fyll i namn